Administratiekantoor

Administratie

Voor u een last voor ons dagelijks werk: de administratie… bij Albero Medico doen we dit graag! Kom maar op met uw papieren, bonnetjes, bankafschriften en belastingformulieren. Veel medici en ondernemers ervaren het opzetten en bijhouden van hun (financiële) administratie als een zware last. Wij werken met geavanceerde, klantvriendelijke en veilige systemen om de administratieve afhandeling zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen. We verwerken alles netjes in een conceptstukken die we met u bespreken per kwartaal of per jaar. De definitieve jaarrekening geeft financiële informatie over uw netto-inkomen en vormt ook de basis voor de belastingaangifte en we stellen de publicatiestukken op voor de Kamer van Koophandel als dat nodig is. Maak kennis met ons unieke dienstverlening, bij ons geen uurtje factuurtje maar een vast bedrag per maand waarmee u verzekerd bent van kwalitatieve dienstverlening, zekerheid en ontzorging. Met een administratiekantoor in Utrecht en een administratiekantoor in Arnhem zitten we altijd bij u in de buurt.

De Medico Abonnementen:

1. Medico BASIC-abonnement fiscale/administratie vragen only (limiet op 5 vragen per maand), exclusief administratie begeleiding. Prijs 25,- excl. btw (30,25 incl btw).
2. Medico EASY-abonnement: administratie, aangifte ib met bijlage winstaangifte per maand, online inzicht per maand, (limiet op 7 vragen per maand). 99,- excl. (btw 119,79 incl btw).
3. Medico PROFESSIONAL-abonnement: administratie en administratiebegeleiding, aangifte ib, jaarrekening met samenstelverklaring/of kwartaaldashboard per maand, real time online inzicht, (limiet op 9 vragen per maand). 189,- euro excl btw (228,69 incl btw).
4. Medico PREMIUM-abonnement: volledige administratie (en ondersteuning, aangifte ib, jaarrekening met samenstelverklaring en onbeperkte vragen fiscaal/administratie per maand 250,- excl btw (302,50 incl btw).

Wij vinden dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Bij Albero Medico staan wij voor totale ontzorging en klanttevredenheid, zodat u alle tijd kunt besteden aan uw werk en privé.
Wij werken vanuit de kernwaarden Persoonlijk, Eenvoud en Vertrouwen. Bij ons krijgt u altijd een persoonlijk, eerlijk, transparant en betrouwbaar advies, ons werk klopt altijd tot achter de komma. Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Vanuit onze vestigingen in Utrecht en Arnhem bedienen we medici en para-medici in het gehele land.

Administratiekantoor voor medisch specialisten

De specialisten van Albero Medico hebben veel ervaring in de medische branche. Daardoor zijn wij in staat om u passend advies te geven. Bovendien kennen wij de reglementen en de regelingen waar u aan moet voldoen. Dankzij onze ervaring met zowel financiële zaken als in de medische branche, zijn wij de meest geschikte partij voor u.

Wij zijn in staat om u volledig te ontzorgen

Behalve dat wij als administratiekantoor de administratie voor u kunnen verzorgen, kunnen wij u ook fiscaal advies geven. Bent u van plan om een grote investering te doen die langdurige financiële gevolgen met zich mee kan brengen? Dan kunnen wij een financiële planning voor u maken. Oftewel, wij kunnen u volledig ontzorgen op financieel en fiscaal gebied. Zo kunt u zich focussen op uw onderneming, terwijl wij de administratie en bijkomende zaken voor u verzorgen.

Administratiekantoor met vestigingen in Arnhem en Utrecht

Welke taken wij als administratiekantoor voor u verzorgen, is afhankelijk van uw eigen behoeften. Wij werken namelijk altijd met een aanpak op maat. Bent u benieuwd naar wat wij in uw geval kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een vrijblijvend gesprek met u in, zodat we onze mogelijkheden en uw wensen samen met u kunnen bespreken.

ONZE DIENSTEN

FISCALE DIENSTVERLENING

JURIDISCHE ADVISERING

PRAKTIJKOVERNAME OF TOETREDING

PRAKTIJKMANAGEMENT

ADMINISTRATIE

HR / SALARISVERWERKING

Ons team bestaat uit diverse fiscaal, HR en juridisch specialisten, waardoor we altijd accuraat en deskundig reageren op uw vragen en wensen.

Ik zou het graag hebben over:

Heeft u vragen over hoe Albero Medico uw bedrijf kan helpen? Stuur ons een e-mail en we nemen binnenkort contact met u op, of bellen van maandag tot vrijdag tussen 8:30 en 18:00 uur – we zijn graag bereid om te praten.

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.