Administratiekantoor Utrecht

Bent u niet alleen medisch specialist, maar ook zelfstandige? Of heeft u een eigen praktijk met personeel? Dan bent u naast medisch expert ook een ondernemer. Daar komen veel verplichtingen bij kijken. Zo dient u bijvoorbeeld belastingaangifte te doen. Iedere ondernemer in Nederland dient een financiële administratie bij te houden voor de belastingdienst. Als u personeel heeft, dient u bovendien ook een personeelsadministratie bij te houden. Om u op fiscaal gebied volledig te ontzorgen, kunt u Albero Medico inschakelen als administratiekantoor Utrecht. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat uw administratie altijd op orde is. Daarnaast kunt u ook indien u fiscaal of financieel advies nodig heeft altijd bij ons terecht.

De wettelijke verplichtingen waar u aan moet voldoen

Als u zelfstandige bent, dient u aangiftes te doen voor de inkomstenbelasting en omzetbelasting. In principe kunt u eenvoudig zelf een basisadministratie bijhouden. Echter, loopt u dan meer risico dat u niet optimaal gebruik maakt van alle belastingvoordelen. Bovendien vergt dit veel tijd van u, terwijl u het als medisch specialist waarschijnlijk al druk genoeg heeft. In dit geval kunt u ervoor kiezen om een professioneel administratiekantoor Utrecht zoals Albero Medico in te schakelen. Heeft u een praktijk met personeel? Dan ontkomt u er niet aan om de financiële administratie uit te besteden aan een expert. In dat geval moet bijvoorbeeld ook uw salarisadministratie op orde zijn.

Een goede financiële administratie zorgt er in beginsel dus voor dat u aan uw wettelijke verplichtingen voldoet. Bovendien kan een professionele administratie ervoor zorgen dat u optimaal gebruik maakt van alle regelingen, waardoor u nooit te veel belasting betaalt. Daarnaast geeft een professionele administratie u ook een beter inzicht in uw uitgaven en inkomsten. Het wordt zodoende eenvoudiger om na te gaan waar de sterke of minder sterke punten van uw praktijk liggen. Deze informatie kunt u vervolgens weer gebruiken voor de bedrijfsvoering.

Het administratiekantoor Utrecht dat gespecialiseerd is in de medische branche

Albero Medico is niet zomaar een administratiekantoor Utrecht. Onze specialisten hebben zelf namelijk jarenlange ervaring in de medische wereld! Daardoor zijn we in staat om de financiële administratie op de juiste manier voor u te verzorgen. Wij zijn bekend met de verschillende regelingen, wetten en met het vakjargon. Daardoor verloopt de samenwerking een stuk soepeler en kunnen wij de financiële administratie uitstekend voor u verzorgen. Bovendien kunt u ons ook voor andere zaken om advies vragen.

Een aanpak op maat

Schakelt u Albero Medico in voor uw financiële administratie? Dan is het goed om te weten dat wij nog veel meer zaken voor u kunnen regelen. Bij Albero Medico werken we altijd met een aanpak op maat. Zo zijn we bijvoorbeeld in staat om een financiële planning voor u te maken als u een handeling wilt ondernemen die financiële gevolgen en/of risico’s kan hebben. Wij kunnen in dit geval voor u nagaan of dat mogelijk is en wat dit voor de toekomst zal betekenen. Ook op fiscaal gebied kunnen wij u volledig ontzorgen. Eventueel kunnen we u zelfs bijstaan bij de overname of verkoop van een praktijk! Oftewel, wij kunnen u volledig ontzorgen, of u nou een zelfstandig medisch specialist of praktijkhouder bent.