Belastingadviseur Utrecht

Bent u behalve medisch specialist ook zzp’er of praktijkhouder? Dan heeft u niet alleen uw medische verantwoordelijkheden, maar ook belastingtechnisch dient u aan bepaalde verplichtingen te doen. Zo dient u bijvoorbeeld belastingaangifte te doen. Heeft u ook personeel in dienst? Dan komt hier op fiscaal gebied nog veel meer bij kijken. Als u zowel medisch specialist als ondernemer bent, is het verstandig om een belastingadviseur in te schakelen. Bij Albero Medico zijn we niet alleen gespecialiseerd in fiscale zaken, maar hebben we ook veel ervaring in de medische branche! Daardoor zijn we in staat om u passend advies te geven. Bovendien weten we hierdoor als de beste welke wetten en regelingen allemaal op u van toepassing zijn. Als u als medisch specialist zoekt naar een belastingconsulent in dan bestaat hiervoor geen betere partij dan Albero Medico.

Verplichtingen die u als ondernemer heeft

Als ondernemer heeft u bepaalde verplichtingen. Zo dient u bijvoorbeeld een aangifte voor de inkomstenbelasting te doen, maar ook van de omzetbelasting. In bepaalde gevallen dient u ook vennootschapsbelasting te betalen. Als u geen verstand van fiscale zaken heeft, kunt u deze taken beter uitbesteden aan een specialist. Zo kent de belastingadviseur van Albero Medico bijvoorbeeld precies van welke regelingen u kunt profiteren. Wij zorgen ervoor dat u nooit te veel belasting zal betalen. Wij kunnen de aangiften voor u verzorgen, maar daarnaast kunt u ook voor losse fiscale vraagstukken bij ons terecht. Ook als u een belastingaangifte wilt uitstellen of in beroep wilt gaan tegen een belastingaanslag, bent u bij Albero Medico aan het juiste adres.

Maatwerk

Als belastingconsulent leveren we bij Albero Medico altijd maatwerk. Iedere praktijk en iedere specialist is anders. Wij zijn in staat om u volledig te ontzorgen op fiscaal gebied, maar u bent uiteraard niet verplicht om alle fiscale zaken aan ons over te dragen. Op basis van uw behoeften bepalen we welke aanpak het beste zal werken. In een eerste gesprek zullen we samen met u bespreken waar de belastingadviseur u bij zal kunnen helpen. Heeft u alleen belastingadvies nodig bij een aantal belangrijke zaken of heeft u graag dat wij ook de periodieke belastingaangiften verzorgen? Welke aanpak wij hanteren, is volledig aan u.

Als belastingadviseur kunnen wij een financiële planning voor u maken

Bent u van plan om een of meerdere grote stappen te zetten? Indien een bepaalde investering of handeling grote financiële gevolgen of risico’s kan hebben, dan is het belangrijk om vooraf een goede financiële planning te maken. Bent u bijvoorbeeld van plan om een pensioen op te bouwen of wilt u in een woning of praktijk investeren? Dit zijn voorbeelden van stappen die grote en langdurende financiële gevolgen kunnen hebben. Als belastingadviseur kunnen wij in dergelijke gevallen een financiële planning voor u maken. Wij gaan, onder andere aan de hand van uw huidige cijfers, na of uw plannen realistisch zijn. Daarnaast gaan we ook voor u na hoe u dit kunt realiseren en wat dit voor de toekomst zal betekenen. Zo waagt u niet langer een sprong in het diepe, maar krijgt u een goed beeld van wat er mogelijk is.

Bent u benieuwd naar belastingadvies van Albero Medico? Dan raden wij u aan om een vrijblijvend gesprek in te plannen, zodat u kennis met ons kunt maken.