Fiscale dienstverlening

Fiscaal advies? Vraag het een fiscaal adviseur van Albero

Bij Albero Medico kunnen we als fiscaal adviseur voor u optreden. Wij zijn vooral werkzaam voor artsen, apothekers, paramedici, tandartsen en dierenartsen. Wanneer u werkzaam bent in de medische branche, dan heeft u graag een fiscaal adviseur die ervaring met uw branche heeft. Dat is waarom u juist bij Albero Medico aan het juiste adres bent. Als medisch specialist ligt uw kracht hoogstwaarschijnlijk niet bij het oplossen van fiscale vraagstukken. Desondanks is het van belang dat u belastingaangifte doet en niet te veel belasting betaalt. Dat is waar onze specialisten bij komen kijken. Dankzij onze fiscale dienstverlening kunt u zich op uw werk blijven focussen.

Wat kunt u van ons als fiscaal adviseur verwachten?

Schakelt u Albero Medico in als fiscaal adviseur? Dan krijgt u advies van specialisten die kennis van uw branche hebben. Hierdoor zijn wij beter in staat om u advies op maat te geven. Bij Albero Medico hechten we immers veel waarde aan een aanpak op maat. Begint u aan de start van uw loopbaan? Of bent u van plan om een praktijkpand aan te schaffen? Wij zijn in staat om u te adviseren, ongeacht of u een starter, zzp’er of ervaren practicus bent.

Ook de belastingaangifte doen we graag voor u

Kiest u voor onze fiscale dienstverlening? Dan kunnen wij als fiscaal adviseur voor u optreden, maar ook kunnen wij de verschillende belastingaangiften voor u doen. Hierbij kunt u denken aan de omzetbelasting, inkomstenbelasting, maar ook over eventuele vennootschapsbelasting. Ook als u bezwaar wilt maken op een belastingaanslag of een belastingaangifte wilt uitstellen, staan wij voor u klaar. Kortom; wij ontzorgen u volledig op fiscaal gebied. Bent u op zoek naar een fiscalist in Utrecht of naar een fiscalist in Arnhem? In beide steden hebben wij een vestiging. Echter, werken wij als fiscaal adviseur voor medische specialisten uit heel het land. Ook als u niet in deze regio’s woont of werkt, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Een fiscaal adviseur voor al uw fiscale vraagstukken

Gaat u als zelfstandige aan de slag in de medische branche? Dan is het prettig om een fiscaal adviseur te hebben die zich in deze branche gespecialiseerd heeft. Wij kennen zowel de wetgeving als uw branche door en door. Vraagt u zich af welke ondernemingsvorm in uw geval het voordeligst is? Wilt u een auto zakelijk kopen of leasen? Dit zijn slechts enkele vragen die aan bod kunnen komen. Aan Albero Medico heeft u een fiscaal adviseur waar u te allen tijde contact mee op kunt nemen voor uw vragen. U focust zich op uw werkzaamheden, terwijl wij het fiscale gedeelte op ons nemen.

Wilt u meer weten over onze fiscale dienstverlening?

Heeft u nog vragen over hoe onze fiscale dienstverlening eruitziet? Of heeft u andere vragen over Albero Medico? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! U kunt ons bellen, mailen, of benaderen via onze contactpagina. Ook als u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt met een fiscaal adviseur van Albero Medico, kunt u contact met ons opnemen. Albero Medico heeft fiscalisten in Arnhem en fiscalisten in Utrecht voor u beschikbaar. Maak nu kennis met de fiscale dienstverlening voor artsen en medici van Albero.

ONZE DIENSTEN

FISCALE DIENSTVERLENING

JURIDISCHE ADVISERING

PRAKTIJKOVERNAME OF TOETREDING

PRAKTIJKMANAGEMENT

ADMINISTRATIE

HR / SALARISVERWERKING

Ons team bestaat uit diverse fiscaal, HR en juridisch specialisten, waardoor we altijd accuraat en deskundig reageren op uw vragen en wensen.

Ik zou het graag hebben over:

Heeft u vragen over hoe Albero Medico uw bedrijf kan helpen? Stuur ons een e-mail en we nemen binnenkort contact met u op, of bellen van maandag tot vrijdag tussen 8:30 en 18:00 uur – we zijn graag bereid om te praten.

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.