Juridisch Advies

Wij weten dat u niet zit te wachten op ingewikkelde juridische vraagstukken en documenten, toch krijgt u er als arts, paramedicus en ondernemer geregeld mee te maken. Uw vertrouwde kantoor voor de financiële administratie kent ook “trusted legal advisors” Juristen die weten wat er in de medische wereld en zorg speelt aan vraagstukken en altijd op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving.

Bijvoorbeeld het implementeren van de nieuwe AVG wetgeving in uw praktijk, hoe is het uw privacy en data protectie? Maar ook medisch aansprakelijkheidsrecht, opdrachten van overeenkomst en conflictbemiddeling tussen vennoten van een maatschap onze juristen weten hoe dit op een goede manier af te wikkelen.

ONZE DIENSTEN

FISCALE DIENSTVERLENING

JURIDISCHE ADVISERING

PRAKTIJKOVERNAME OF TOETREDING

PRAKTIJKMANAGEMENT

ADMINISTRATIE

HR / SALARISVERWERKING

Ons team bestaat uit diverse fiscaal, HR en juridisch specialisten, waardoor we altijd accuraat en deskundig reageren op uw vragen en wensen.

Ik zou het graag hebben over:

Heeft u vragen over hoe Albero Medico uw bedrijf kan helpen? Stuur ons een e-mail en we nemen binnenkort contact met u op, of bellen van maandag tot vrijdag tussen 8:30 en 18:00 uur – we zijn graag bereid om te praten.

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.