Praktijkmanagement

Praktijkmanagement

Heeft u als medisch specialist een eigen praktijk? Dan bent u niet alleen een medisch specialist, maar in veel gevallen ook werkgever. Hier komen veel zaken bij kijken. U kunt een specialist van Albero Medico inhuren als praktijkmanager, die u met administratieve werkzaamheden ondersteunt. Laat u het praktijkmanagement aan Albero Medico over, dan kunnen wij de salarisadministratie en het personeelsdossier voor u verzorgen. Daarnaast kunt u voor fiscaal advies en HR-ondersteuning bij ons terecht. Wij werken altijd met een aanpak op maat.

Praktijkmanagement door Albero Medico

Laat u het praktijkmanagement aan Albero Medico over? Dan wordt u op fiscaal gebied volledig ontzorgd. Behalve dat we vaste taken als de administratie voor u over kunnen nemen, kunt u ons ook in bijzondere situaties altijd om advies vragen. Zit u er bijvoorbeeld aan te denken om een onderneming of praktijk over te kopen? Of bent u juist van plan om uw bedrijfspand te verkopen? Wij helpen u bij alle verschillende aspecten die hierbij komen kijken. Zo ondersteunen wij u op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Uiteraard houden we gedurende het proces rekening met uw persoonlijke wensen.

De praktijkmanager naar financieringen laten zoeken

Naast medisch specialist bent u ook ondernemer. Wilt u een nieuw project starten en heeft u daarvoor een financiering nodig? Dan kan de praktijkmanager van Albero Medico u helpen bij het zoeken van financierders. Wij kennen uw branche, de medische, maar zijn ook gespecialiseerd in administratieve werkzaamheden. Daardoor zijn wij in staat om u het beste advies te geven en hebben wij een goed beeld van welke financiering in uw geval het meest interessant is.

Met praktijkmanagement tilt u de onderneming naar een ander niveau

Kiest u voor praktijkmanagement? Dan heeft u meer mogelijkheden om uw onderneming op te schalen. Niet alleen omdat wij u hierbij kunnen begeleiden en u bij ons terecht kunt voor advies, maar ook omdat u volledig ontzorgd wordt door de praktijkmanager. Doordat wij zaken als de salarisadministratie op ons nemen, heeft u meer tijd om de praktijk te leiden. Als medisch specialist bent u waarschijnlijk al druk genoeg. Bovendien hebben wij kennis van uw branche, waardoor wij in staat zijn om u passend advies te geven op fiscaal gebied. Bij Albero Medico richten we ons namelijk volledig op specialisten uit de medische wereld.

Onze fiscale dienstverlening

Kiest u voor Albero Medico? Dan kunnen wij alle fiscale zaken op ons nemen. Zo kan de praktijkmanager de aangiften voor omzetbelasting, inkomstenbelasting en eventueel de vennootschapsbelasting voor u doen. Wilt u bezwaar maken tegen een belastingaanslag of om uitstel vragen? Ook dan kan de praktijkmanager dit voor u regelen. Op fiscaal gebied ontzorgen wij u volledig, waardoor u zich meer op de bedrijfsvoering kunt focussen. Tevens kunt u ook voor advies op dat gebied altijd bij de praktijkmanager terecht.

Als u voor praktijkmanagement van Albero Medico kiest, krijgt u als medisch specialist en ondernemer de ondersteuning die u nodig heeft. Bent u benieuwd wat wij in uw situatie allemaal voor u kunnen betekenen? Dan plannen wij graag een vrijblijvend gesprek met u in.

ONZE DIENSTEN

FISCALE DIENSTVERLENING

JURIDISCHE ADVISERING

PRAKTIJKOVERNAME OF TOETREDING

PRAKTIJKMANAGEMENT

ADMINISTRATIE

HR / SALARISVERWERKING

Ons team bestaat uit diverse fiscaal, HR en juridisch specialisten, waardoor we altijd accuraat en deskundig reageren op uw vragen en wensen.

Ik zou het graag hebben over:

Heeft u vragen over hoe Albero Medico uw bedrijf kan helpen? Stuur ons een e-mail en we nemen binnenkort contact met u op, of bellen van maandag tot vrijdag tussen 8:30 en 18:00 uur – we zijn graag bereid om te praten.

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.