Praktijkovername of toetreding

Praktijkovername of toetreding

Doe nu de praktijkscan! Wat is uw praktijk waard? Wat zijn de verbeterpunten? Hoe kunt uw praktijk verbeteren?

Treedt u toe tot een maatschap of bent u dit van plan, maak kennis met onze Medico WayFinder! Een full servicepakket dat u helpt om alle aspecten van de toetreding in kaart te brengen, en fiscaal, juridisch dienstverlening en begeleiding om het proces goed te doorlopen. Treedt u juist uit ook dan is onze Medico Wayfinder service een uitstekende hulp in een complex proces.

Overnemen of toetreden?

Wilt u een praktijk overnemen of toetreden tot een maatschap? Of u wilt juist uit de maatschap treden of uw praktijk verkopen? Albero Medico begeleidt u bij het volledige proces van waardering van de aanwezige inventaris en voorraden, de waardering van het pand, personeelskosten, de overdachtsbelasting, uitbetaling of juist inleg van maatschapskapitaal en investeringsaftrek, maak kennis met onze Medico WayFinder!

ONZE DIENSTEN

FISCALE DIENSTVERLENING

JURIDISCHE ADVISERING

PRAKTIJKOVERNAME OF TOETREDING

PRAKTIJKMANAGEMENT

ADMINISTRATIE

HR / SALARISVERWERKING

Ons team bestaat uit diverse fiscaal, HR en juridisch specialisten, waardoor we altijd accuraat en deskundig reageren op uw vragen en wensen.

Ik zou het graag hebben over:

Heeft u vragen over hoe Albero Medico uw bedrijf kan helpen? Stuur ons een e-mail en we nemen binnenkort contact met u op, of bellen van maandag tot vrijdag tussen 8:30 en 18:00 uur – we zijn graag bereid om te praten.

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.