Salarisverwerking

Salarisadministratiekantoor

Heeft u een eigen praktijk? Dan bent u zowel werkgever als zorgspecialist. In dit geval dient u ook aan de regelgeving rondom het salaris en personeel te voldoen. De salarisadministratie hoeft u gelukkig niet helemaal zelf te verzorgen. Dit kunt u aan Albero Medico overlaten. Wij kennen de medische wereld door en door. Wij hebben ons specifiek gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening voor medische specialisten en bedrijven. Ook uw salarisadministratie kunt u dus prima aan ons overlaten. Het uitbesteden van de administratie aan ons salarisadministratiekantoor zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw cliënten en bedrijfsvoering. Bovendien kunt u er met Albero Medico zeker van zijn dat wij uw salarisverwerking snel en zorgvuldig doen.

Waarom kiest u Albero Medico als salarisadministratiekantoor?

Behalve dat u de salarisadministratie aan Albero Medico kunt overlaten, kunt u ook uw overige financiële zaken bij ons terecht. Hierdoor heeft u één partij waar u voor uw administratie, fiscaal advies en andere financiële vraagstukken terecht kunt. Bovendien kennen wij de medische wereld door en door, waardoor we u beter van dienst kunnen zijn dan andere administratiekantoren. 

Uw administratie altijd op orde

Kiest u voor Albero Medico? Dan kunt u er zeker van zijn dat uw salarisadministratie op orde is. Als u de salarisadministratie zelf verzorgt, kan dit veel tijd in beslag nemen. Bovendien is het belangrijk dat er hierbij geen fouten gemaakt worden. De salarisadministratie uitbesteden aan Albero Medico bespaart u een hoop tijd en gedoe. Ook het opstellen van arbeidsovereenkomsten kunt u aan ons overlaten, evenals pensioen- en verlofadministratie. Wij zijn in staat om al uw administratieve werkzaamheden te verzorgen.

Een team specialisten met branchekennis 

Kiest u ervoor om uw administratie aan ons salarisadministratiekantoor over te laten? Dan wordt de administratie door een klein en deskundig team verzorgd. Onze specialisten hebben bovendien specifieke kennis van uw branche. Hierdoor wordt u op de juiste manier geholpen, en profiteert u van persoonlijk contact. Bij Albero Medico vinden we het belangrijk om snel met u te kunnen schakelen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de salarisverwerking tijdig en op de juiste manier gedaan zal worden.

Hoe ziet de salarisverwerking eruit?

Als administratiekantoor werken wij met een aanpak op maat. Tijdens een eerste gesprek gaan we samen met u na wat uw behoeftes zijn. Aan de hand hiervan doen we u een voorstel. Gaat u akkoord? Dan brengen wij eerst uw bedrijf in kaart, zodat we met de juiste informatie kunnen werken. Hierna richten wij een digitale omgeving voor u in. Vanaf dat moment kunnen wij de salarisadministratie voor u verzorgen. Iedere maand verzorgen wij de salarisadministratie en houden wij u op de hoogte. Uiteraard doen wij ook de aangifte van de loonheffingen voor u.

Wij kunnen meer dan alleen salarisadministratie

Bij Albero Medico kunnen we uitsluitend uw salarisadministratie verzorgen, maar u kunt ook voor de overige financiële vraagstukken en zakelijke dienstverlening bij ons terecht. Wij streven ernaar om specialisten binnen de medische en para-medische branche, zoals u, volledig te ontzorgen op fiscaal gebied. Zo kunt u zich op uw bedrijfsvoering en de zorg voor uw cliënten focussen.

ONZE DIENSTEN

FISCALE DIENSTVERLENING

JURIDISCHE ADVISERING

PRAKTIJKOVERNAME OF TOETREDING

PRAKTIJKMANAGEMENT

ADMINISTRATIE

HR / SALARISVERWERKING

Ons team bestaat uit diverse fiscaal, HR en juridisch specialisten, waardoor we altijd accuraat en deskundig reageren op uw vragen en wensen.

Ik zou het graag hebben over:

Heeft u vragen over hoe Albero Medico uw bedrijf kan helpen? Stuur ons een e-mail en we nemen binnenkort contact met u op, of bellen van maandag tot vrijdag tussen 8:30 en 18:00 uur – we zijn graag bereid om te praten.

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.